Kategorier
Podcast

Oppvekst med usunn tro, demonutdrivelser og DISCO, en samtale med Anders Torp


Anders Torp vokste opp i det kontroversielle kirkesamfunnet Seierskirken og senere Oslokirken der han far Jan Åge Torp var pastor og åndelig leder. Han forteller i denne episoden om en oppvekst i konstant frykt for djevelen og hans demoner, en altoppslukende religiøsitet og hvordan han i tenårene ble radikalisert til å selv delta i utøvelse av en ekstrem kristendom med innslag av demonutdrivelser, 40-dagers faster og deltakelse på ekstreme sommerleirer der han ble utsatt for tortur i Jesu navn. Noen av disse opplevelsene har gitt inspirasjon til den nye norske filmen DISCO av Jorunn Myklebust Syversen, der Anders Torp også medvirker i en mindre rolle. For mer info om Anders Torp og hans erfaringer, les boken: Jesussoldaten av Tonje Egedius og Anders Torp, eller besøk nettsiden: https://anderstorpforteller.com/author/anderstorpforteller/

Trykk her for å høre podcasten

Reklame

Av Tor Westbye

Podcaster, blogger og polemiker.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s