Kategorier
Blog

Mitt bokprosjekt


12705675_596913363795624_5237538360170237334_nJeg har skrevet en bok! Jeg har lenge visst at jeg har villet skrive bok. Jeg begynte å skrive en del dikt og sangtekster allerede på videregående, men gjorde aldri noe mer ut av det. For en seks-syv år siden begynte jeg å skrive på min første lengre tekst som ble til begynnelsen på en roman. Den har jeg aldri fått gjort ferdig. Teksten som jeg nå har fullført som en roman begynte jeg på for omtrent ett år siden, og fra og med høsten 2015 jobbet jeg jevnt og trutt med teksten. I begynnelsen av februar i år skrev jeg den ferdig for første gang, og siden da har jeg jobbet med teksten videre basert på tilbakemeldinger fra betalesere. Manus er fortsatt ute hos betalesere og det er mulig jeg kommer til å gjøre flere endringer, men nå begynner jeg å bli sikker på at prosjektet blir noe av.

Tittelen på boka er “Rydda mark”. Den handler om en gruppe unge mennesker som blir isolert i skogen etter en flom mens de skal pakke ned etter en langhelg med laiv-rollespill. De må kjempe mot elementene, men oppdager etterhvert at resten av landet i mellomtiden har blitt rammet av en hissig influensa-epidemi. Mens de forsøker å håndtere dette og ta vare på hverandre, er det flere farer som truer. De er ikke alene i skogen.

Sjangeren er spenning, og boka er inspirert av både krim, fantasy og skrekk-litteratur. Samtidig prøver jeg å holde på realismen, og ønsker at leseren skal sitte igjen med en tanke om “hva om?”.

Reklame

Av Tor Westbye

Podcaster, blogger og polemiker.

2 svar på “Mitt bokprosjekt”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s