Min mikrohage del 1 – lufte plenen


Utenfor vårt leide rekkehus i Moldreina 10 har vi en liten hage. Planen er å skrive litt om mine små prosjekter i denne hagen, mest for min egen del, litt for å inspirere andre til å gjøre mer ut av sine små hager, og ikke minst for å dokumentere at jeg faktisk er en grønn mann.

April: Plenen må luftes. Det er fortsatt minusgrader, og fjellene omkring Førde er dekket av snø. Men ettersom min hage er snøfri, er dette et godt tidspunkt å lufte plenen på. En hagerive og litt røff raking gjør susen. Mosen og det døde gresset samles opp og kastes på felles kompostdynge. Nå ligger ikke lenger det døde gresset og stenger for nye spirer. Hagen er klar for våren.

BildeHer er resten av hagen. Junior er mest opptatt av sandkassa. 
Bilde

Reklame

Av Tor Westbye

Podcaster, blogger og polemiker.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s