Kategorier
Pressemeldinger

Miljøpartiet De Grønne ønsker å starte lokallag i Førde


Miljøpartiet De Grønne ønsker å starte opp lokallag i Førde. Er du interessert i klimasaken, økologisk mat, ikke-vold og sosial- og økonomisk bærekraft er MDG partiet for deg. 

MDG skiller seg fra andre tradisjonelle partier ved at vi bryter ut av det tradisjonelle venstre-høyre skillet i norsk politikk. Vi er partiet for de radikale miljøprioriteringene, og vi er det eneste partiet som sier stopp i forhold til tanken om kontinuerlig vekst.

Ressursbruken i det norske samfunnet er ikke bærekraftig. Det er heller ikke nedbygging av jord. Vi ønsker å være en alternativ stemme i Førde der diskusjonen om vi skal ta vare på dyrkbar jord tilsynelatende er over. Vekst for en hver pris er ikke et gode, og det er ikke bærekraftig. Krise og naturkatastrofer kan igjen få konsekvenser for Norge og Førde. Hva skal vi leve av da når all den dyrkbare jorda er bygget ned med asfalt? Miljøpartiet De Grønne ønsker å oppmuntre til bærekraftige lokalsamfunn, med robuste samfunnsstrukturer som kan stå seg i krise. 

Ønsker du å være med på laget?

Ta kontakt med fylkesleder Tor Øyvind Westbye.

 

Tlf: 45 29 99 60

Mail: tor.westbye@mdg.no

Twitter: @torwestbyemdg

Reklame

Av Tor Westbye

Podcaster, blogger og polemiker.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s