Grønn integreringspolitikk


Miljøpartiet De Grønne er et blokkuavhengig grønt alternativ til de etablerte partiene. Vi bygger vår politikk på prinsippene om økologi, ikke vold og bærekraftig utvikling. Vi jobber for et samfunn i økonomisk-, sosial- og miljømessig bærekraft.

Miljøpartiet De Grønne har tro på et sterkt lokaldemokrati som virkemiddel for integrering. Bydelstyrer og lokale initiativer kan være arenaer der man som innvandrer kan utøve direkte innflytelse over sitt lokalmiljø. Deltakelse i det svært viktige aktive norske foreningslivet kan være en viktig faktor for velykket integrering.

Miljøpartiet De Grønne står for en åpen innvandringspolitikk. Vi er ikke redde for mangfoldet, men trives i det. Så er vi også en del av et større grønt fellesskap som del av Global Greens og European Green Parties. Det er en stor fordel ettersom vi henter inspirasjon og ideer fra våre søskenpartier. På samme måte vil vårt samfunn først se de enorme verdiene som ligger i vår innvandrerbefolkning, når vi virkelig begynner å gå inn for å tilegne oss den innsikt, erfaring og visjoner for samfunnet innvandrerne besitter.

Samtidig som vi ønsker en åpen innvandringspolitikk, vil vi også jobbe hardt for å forhindre at mennesker ser seg nødt til å flykte fra sine hjem i utgangspunktet. Vi er nå i en situasjon der andelen flyktninger som flykter fra klimarelaterte kriser er større enn de som flykter fra væpnet konflikt. Det sier oss at det er viktigere enn noen gang å arbeide for å redusere klimautslipp, og bidra til en bærekraftig utvikling i den tredje verden så vel som her hjemme.

Miljøpartiet De Grønne har en visjon for et annet samfunn. Et samfunn der deltakelse, ikke-vold og bærekraftig utvikling får være grunnlaget for byens utvikling. Godt valg!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s