Kategorier
Blog Politikk

3 mandater til MDG i Bergen?


Er det mulighet for et lite jordskjelv i valget i Bergen? I hvert fall har vi på allmøtet i kveld bestemt oss for å sikte mot 3 mandater i bystyret. Da blir ikke de gode målingene der vi har ligget inne med 1 og 2 mandater noen sovepute. Vi kommer til å stå på til siste slutt og bare intensivere valgkampen. En stemme til Miljøpartiet De Grønne, er på ingen måte en bortkastet stemme. Målingene har vært gode, din stemme kan bidra til at vi får et ekstra mandat!

Med tre mandater i Bergen, vil vi ikke kunne bli ignorert i vår kamp for et bedre miljø, renere byluft og mer rettferdig sosialpolitikk. Vi vil kunne komme på vippen, og avgjøre hva som blir flertallet bak et evt. nytt byråd. Vi går spennende tider i møte! Ønsker du ren luft, gode sykkelveier, verdig rusomsorg, og effektiv kollektivtransport er det bare et parti for deg, og det er Miljøpartiet De Grønne. Er du i tillegg for et eget Dyrenes Hus for dyrevernsorganisasjoner og ønsker mer økologisk mat i skoler og offentlige instutisjoner har du truffet innertier. Godt valg!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s