Kategorier
Blog

Miljøpartiet De Grønne har 1,6 % i Bergen!


I partibarometeret som er publisert i dagens papirutgave av BT får Miljøpartiet De Grønne 1,6 % oppslutning. Det tilsvarer ett sikkert mandat i bystyret, og det nærmer seg det andre. Vi er veldig glade over dette resultatet, og kommer til å ta oss en liten fest i kveld. Hvis du har lyst til å være med så må du møte opp på studentsenteret i Bergen klokken 19:30.

Samtidig er vi fortvilet over at vi blir forsøkt holdt utenfor det gode selskap ved at vi ikke får vår egen søyle i partibarometeret. Vi havner under posten «andre» selv om det ikke finnes andre partier med oppslutning i den bolken. Det er provoserende og fortvilende når vi vet at Miljøpartiet De Grønne i Sverige økte sin oppslutning med 2 % når de begynte å få sin egen søyle i partioversikten.

Hvis du som meg ønsker å se Miljøpartiet De Grønnes søyle på meningsmålingene, så meld deg inn i denne Facebook-gruppen: http://www.facebook.com/group.php?gid=76888461744

Blir vi mange nok medlemmer, så begynner kanskje media å lytte til oss!

Reklame

Av Tor Westbye

Podcaster, blogger og polemiker.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s