Kategorier
Kommentarer

Dramatisk utvikling i Egypt


Historiske hendelser utspiller seg for våre øyne. Midtøstens mest folkerike og betydningsfulle land er i fullt kaos etter fredagsbønnen. http://www.vl.no/verden/article113572.zrm President Mubaraks diktatoriske enevelde de siste 30-årene er under et enormt press. Det er varslet at han skal holde en «nødstale» om kort tid. Hendelsene kan følges i sanntid ved å søke på #Egypt #jan25 i Twitter. Mediet er suverent når det gjelder å formidle de siste nyhetene. Om regimet faller kan Kongedømmet Jordan stå for tur. Hvor dette vil ende vet vi ikke, men det ingen tvil om at dette er en historisk hendelse som vil prege regionen i årevis fremover. De siste nyhetene nå er at hæren rykker inn i Kairo. Hvilken side de ender opp på vil avgjøre denne striden. La oss håpe de til slutter seg den folkelige oppstanden slik  at regimet blir erstattet. I dag er vi alle egyptere!d

Reklame

Av Tor Westbye

Podcaster, blogger og polemiker.

Ett svar på “Dramatisk utvikling i Egypt”

Egypt sperrer internett
Som et resultat av stadig flere pinlige opplysninger som kommer fram om hvordan Egypt styres, har nå internett blitt sperret. Total nasjonal utkobling fra internett  har ikke skjedd i slik skala tidligere i historien.

http://fadnes.wordpress.com/2011/01/29/egypt-sperrer-internett-egypt-blocking-internet/

Støtt opp om solidaritetskampanjen gjennom Avaaz for å hindre maktmisbruk overfor den Egpytiske befolkningen med en enkel signatur: https://secure.avaaz.org/en/democracy_for_egypt/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s