Kategorier
Blog

Grønn Ungdom i Hordaland er opprettet!


Torsdag 20. januar ble det avholdt oppstartsmøte i Grønn Ungdom Hordaland. Ungdomsorganisasjonen til Miljøpartiet de Grønne er i vekst, og Hordaland er altså siste skudd på stammen. Lasse Brunborg har blitt valgt som leder av fylkeslaget, og det er han som i samarbeid med meg tok initiativ til opprettelsen av GU Hordaland. GU  – leder Knut F Qvigstad tok turen over fjellet for å være med på oppstarten, sammen med lederen for Oslo MDG, Sindre Buchanan. I dag fredag hadde vi et lite dialogmøte på Pygmalion i Bergen sammen med Øyvind Strømmen og Sondre Båtstrand.

I kveld er delegasjonen fra Oslo invitert på middag hjemme hos meg og Marie. Jeg hadde egentlig tenkt til å servere fajitas med økologisk kylling, men problemet er at leverandøren av den økologiske kyllingen ikke klarer å levere i forhold til etterspørselen i butikkene. Og ettersom jeg forsøker å boikotte konvensjonell kylling på grunn av den elendige dyrevelferden i produksjonen, så ble det taco med vanlig storfekjøtt. Også her var den økologiske kjøttdeigen utsolgt dessverre. Jeg har ellers ikke like store skrupler i forhold til å spise konvensjonelt storfekjøtt som jeg har i forhold til kylling. Men grønnsakene ble stort sett økologiske. Gleder meg til å smake på økologisk paprika og økologiske tomater. Det har jeg ikke sett så mye av i de butikkene jeg pleier å handle i tidligere.

God middag!

Reklame

Av Tor Westbye

Podcaster, blogger og polemiker.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s